Tata Letak PCB, Salin PCB, PCB mbalikke

Klon PCB, pabrikan PCB, pangolahan SMT,

Majelis Papan Sirkuit Cetak lan produksi massal

MCU Reverse, MCU Attack, IC Crack, IC deciphering

page_banner

Produksi Massa SMT

Produksi Massa SMT

Shenzhen Sichi Technology Co., Ltd.didegaké ing taun 2000, perusahaan kasebut minangka perusahaan sing paling kuat lan pengaruh karo bisnis ing ngisor iki: desain PCB Multilayer, Tata Letak PCB, salinan PCB, Klone PCB, Dechipher IC, pengembangan piranti lunak, debugging prototipe lan produksi, produksi unit lan produksi massal, OEM , SMT, ODM, pengujian lan sapanunggalane. Bisa nggarap bisnis desain 1-38 lapisan PCB kanthi cepet. Kita luwih saka 100 insinyur piranti lunak lan hardware sing wis pengalaman mangertos teknologi kanggo ngrancang lan ngrancang PCB.

Apa wae papan loro-sisi, papan multilayer utawa papan frekuensi dhuwur, kita bisa nyedhiyani layanan ing ngisor iki: salinan PCB, PCB ganti, desain diagram skema, tata letak PCB, nggawe dhaptar BOM, manufaktur prototipe (kalebu debugging), proses batch rampung produk, dhukungan teknis, jaminan kualitas produksi PCB, miturut syarat para pelanggan. Mula, iki bakal ngirit biaya pangembangan lan desain gambar, lan ing wektu sing suwe, bakal mbantu ngrampungake barang-barang kasebut: Tuku komponen sing langka, ngganti piranti kanthi fungsi sing kompatibel, desain kanggo sumber sinyal lan bingkai pengujian lsp. .

Kita nyedhiyakake produk bermutu kanthi layanan sing murah, murah. Muga-muga bisa ngubungi macem-macem, kontak frekuensi tinggi lan pangembangan bareng karo sampeyan!

Layanan Kita:

Tata Letak PCB

Retak IC

Dekripsi chip

Nyalin PCB lan PCBA

Klon PCB lan PCBA

Majelis PCB

Layanan mandeg PCBA OEM lan ODM

Suku cadang / panggantos / ndandani PCBA

Luwih saka 10 taun pengalaman

• Luwih saka 60 staf R lan D profesional

• Pabrik 1100sq.m skala paling gedhe lan perusahaan sing paling profesional ing lapangan iki ing China

• IC crack: kode mesin lan 2 conto chip bakal diwenehake kanggo nyoba

• Nyalin PCB / PCBA: Kasedhiya BOM, PCB lan SCH ing Protell 99SE

• Klone PCB / PCBA: kode mesin, BOM, PCB, SCH lan 2 papan sampel bakal disedhiyakake

• PCBA kita akeh digunakake ing: peralatan medis

• Piranti kontrol industri

• Aplikasi telekomunikasi:

• industri militer

• Kabeh produk elektronik

• Kasedhiya nganggo 12 baris lan kabeh mau bisa nggawe produk RoHS

• Ukuran maksimum PCB mesin SMT bisa digawe: (L) 457 x (W) 356mm

• Ukuran minimal: (L) 50 x (W) 50mm

Ukuran minimal QFP: 45 x 45mm

• Pitch: 0.3mm

• Ukuran chip paling sithik: 0201

• Mesin uga bisa nggawe komponen paket khusus BGA, CSP, LLP, lan komponen liyane

• Kapasitas total: 10 yuta chip / dina (rong shift)

• Ana 10 garis M / I (solder gelombang), telu yaiku kanggo produk RoHS lan bisa ditambah dadi pitung baris

• Komponen M / I (kayata resistor sumbu, kapasitor lan diode) bisa diowahi kanthi otomatis

• Ukuran PCB maksimum sing bisa digawe: (L) 550 x (W) 350mm

• Ukuran minimal: (L) 50 x (W) 35mm

• Kasedhiya kanthi enem baris larutan ing solusi RoHS

• Kabeh garis bisa nggawe produk cilik kayata MP3, pamuter MP4, lan telpon seluler

• Nyedhiyakake layanan turnkey lan prototipe