Tata Letak PCB, Salin PCB, PCB mbalikke

Klon PCB, pabrikan PCB, pangolahan SMT,

Majelis Papan Sirkuit Cetak lan produksi massal

MCU Reverse, MCU Attack, IC Crack, IC deciphering

page_banner

Layanan

Shenzhen Sichi Technology Co., LTDnduwe luwih saka 100 insinyur perangkat lunak lan perangkat keras sing ahli ahli kanggo dekripsi chip, IC Crack, mbukak kunci MCU, analisis balik IC / Kode ASM, chip identifikasi model lan model, kloning PCB lan produksi massal. Kita duwe kauntungan rega sing sukses lan tingkat sukses. Mahir ing peralatan medis lan kesehatan, klone kontrol industri lan klon game. Pengalaman sugih kanggo dekripsi chip, kualitas lan rega dijamin. Kita bisa nyedhiyakake dhukungan teknis elektronik sing relevan supaya para pelanggan bisa yakin manawa nindakake produk sing apik. Kita mesthi njelajah wong liya ora bisa nggayuh bidang teknologi, lan terus ningkatake atribut layanan teknologi, kanggo mbantu luwih akeh wong ngimpi kekayaan ing jangka pendek.

Layanan kita

Tata Letak PCB

 Retak IC

 Dekripsi chip

 Nyalin PCB lan PCBA

 Klon PCB lan PCBA

 Majelis PCB

 Layanan mandeg PCBA OEM lan ODM

 Suku cadang / panggantos / ndandani PCBA

PCBA Kita Akeh Dianggo ing

• Piranti Medhis

• Peralatan Kontrol Industri

• Aplikasi Telekomunikasi

• industri militer

• Kabeh produk elektronik

• Luwih saka 10 taun pengalaman

• Luwih saka 60 staf R lan D profesional

• Pabrik 1100sq.m skala paling gedhe lan perusahaan sing paling profesional ing lapangan iki ing China

• IC crack: kode mesin lan 2 conto chip bakal diwenehake kanggo nyoba

• Nyalin PCB / PCBA: Kasedhiya BOM, PCB lan SCH ing Protell 99SE

• Klone PCB / PCBA: kode mesin, BOM, PCB, SCH lan 2 papan sampel bakal disedhiyakake

• Kasedhiya nganggo 12 baris lan kabeh mau bisa nggawe produk RoHS

• Ukuran maksimum PCB mesin SMT bisa digawe: (L) 457 x (W) 356mm

• Ukuran minimal: (L) 50 x (W) 50mm / Ukuran minimal QFP: 45 x 45mm

• Pitch: 0.3mm

• Ukuran chip paling sithik: 0201

• Mesin uga bisa nggawe komponen paket khusus BGA, CSP, LLP, lan komponen liyane

• Kapasitas total: 10 yuta chip / dina (rong shift)

• Ana 10 garis M / I (solder gelombang), telu yaiku kanggo produk RoHS lan bisa ditambah dadi pitung baris

• Komponen M / I (kayata resistor sumbu, kapasitor lan diode) bisa diowahi kanthi otomatis

• Ukuran PCB maksimum sing bisa digawe: (L) 550 x (W) 350mm

• Ukuran minimal: (L) 50 x (W) 35mm

• Kasedhiya kanthi enem baris larutan ing solusi RoHS

• Kabeh garis bisa nggawe produk cilik kayata MP3, pamuter MP4, lan telpon seluler

• Nyedhiyakake layanan turnkey lan prototipe