Tata Letak PCB, Salin PCB, PCB mbalikke

Klon PCB, pabrikan PCB, pangolahan SMT,

Majelis Papan Sirkuit Cetak lan produksi massal

MCU Reverse, MCU Attack, IC Crack, IC deciphering

Programmer Xeltek

Programmer Xeltek

  • SUPERPRO-XPS01

    Stasiun Pemrograman Dalam Sistem SUPERPRO / XPS01 kanthi rinci minangka solusi total banget kanggo program ing-sistem papan PCB. Multiple programer SUPERPRO® / IS0 16-CH ISP, perlengkapan tes, papan jarum khusus, operator ...
    Waca liyane
  • sp5000

    Waca liyane
  • GF1500

    Waca liyane
  • EZ28K

    Waca liyane
  • SUPERPRO_610p

    Waca liyane
  • sp7000-s

    Piranti 50861 pcs lan terus saya tambah. Piranti dhukungan nganggo Vcc saka 1.2V nganti 5V. Pemrograman nyepetake luwih ...
    Waca liyane
  • SUPERPRO-SB03

    ※ Hasil tambah dhuwur ...
    Waca liyane
  • SUPERPRO_611S

    Nganti saiki, Dhukungan pabrikan 243 IC, 36688 piranti PC lan terus saya maju. Piranti dhukungan nganggo Vcc saka 1.2V nganti 5V. Kacepetan cepet banget saka model SUPERPRO / 501S. Dibangun nganggo 48 driver pin universal. Mode sing di-host PC lan ngadeg ...
    Waca liyane
  • XELTEK6100

    piranti lan tetep saya gedhe. Fitur: Ndhukung 87454 jinis piranti saka pabrikan IC 305 (nganti 3/15/2013) lan terus saya mundhak. Ndhukung EPROM 、 Paged EPROM 、 Paralel lan Serial ...
    Waca liyane