Tata Letak PCB, Salin PCB, PCB mbalikke

Klon PCB, pabrikan PCB, pangolahan SMT,

Majelis Papan Sirkuit Cetak lan produksi massal

MCU Reverse, MCU Attack, IC Crack, IC deciphering

page_banner

produk

  • PIC24HJ64GP206 chip crack

    Retak chip PIC24HJ64GP206

    Kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan decryption chip teknologi dekripsi profesional, efisien lan trep
  • PIC16F1937 chip decryption

    Dekripsi chip PIC16F1937

    Kita pitados bilih kualitas minangka jiwa perusahaan, lan nyedhiyakake industri elektronik kanthi jasa teknik lan manufaktur canggih sing butuh wektu. Pelanggan sing setya kerja bareng karo kita bola-bali, lan nalika pelanggan anyar krungu babagan reputasi sing apik, dheweke bakal teka ing Sichi kanggo nggawe kemitraan. Muga-muga bisa nyedhiyakake layanan berkualitas tinggi!
  • SMT-SMD-printed-circuit-board-assembly

    Déwan SMT-SMD-dicithak-sirkuit-papan-Déwan

    Perusahaan kasebut mesthi ngetrapake konsep operasi perusahaan "dadi profesional, ngyakinake banget", lan wis nggawe tim teknis profesional kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan teknis pra-penjualan lan sawise adol,

    Layanan purna jual berkualitas tinggi, kita wis ngetrapake konsep "layanan dhisik", supaya bisa menehi layanan purna jual paling apik ing kabeh industri, kanggo ngatasi kabeh aspek masalah teknis R&D mbalikke
  • PCB-Assembly

    PCB-Majelis

    PCB wis digunakake ing produksi produk elektronik. Tanpa PCB, ora bakal ana pangembangan industri informasi elektronik modern kanthi cepet
  • PCB LAYOUT

    PCB LAYOUT

    Shenzhen Sichi Technology Co., LTD didegaké ing taun 2000. Kita melu 1-32 lapisan PCB kanthi cepet, pangopènan lan pangembangan aksesoris kabeh peralatan medis, peralatan kontrol otomatis, lan piranti komunikasi seluler. Kita minangka salah sawijining perusahaan sing paling kuat lan berpengaruh karo bisnis kayata layanan mandhiri saka perakitan PCB, salinan PCB, Klone PCB, retak IC, desain PCB, dekripsi IC, desain chip balik, pangolahan SMT, pabrikan PCB, produksi prototipe lan debu ...
  • PCB DESIGN

    DESAIN PCB

    Shenzhen Sichi Technology Co., LTD didegaké ing taun 2000. Kita melu 1-32 lapisan PCB kanthi cepet, pangopènan lan pangembangan aksesoris kabeh peralatan medis, peralatan kontrol otomatis, lan piranti komunikasi seluler. Kita minangka salah sawijining perusahaan sing paling kuat lan berpengaruh karo bisnis kayata layanan mandhiri saka perakitan PCB, salinan PCB, Klone PCB, retak IC, desain PCB, dekripsi IC, desain chip balik, pangolahan SMT, pabrikan PCB, produksi prototipe lan debug ...
  • GD32F103 IC attack

    Serangan IC GD32F103

    Jaminan kualitas produk, efisiensi dhuwur, bahan dhuwur, kualitas dhuwur, kanggo nyedhiyakake efisiensi tinggi, penjualan ing siji perusahaan teknologi, layanan kualitas profesional kanggo sampeyan
  • 12 layers PCB copy

    12 lapisan salinan PCB

    PCB uga digunakake ing pabrik, pabrik lan pabrik ing sacedhake. Industri kasebut duwe peralatan mekanik kanthi daya dhuwur, sing didhukung karo sirkuit kerja sing mbutuhake tenaga saiki. Kanggo tujuan iki, lapisan tembaga sing kandel ditutupi ing sisih ndhuwur PCB, sing ora beda karo PCB elektronik sing kompleks, saiki duwe nganti 100 ampere. Iki penting banget kanggo aplikasi kayata las busur, drive motor servo gedhe, pangisi daya baterai timbal-asam, industri militer lan ambigu katun klambi.
  • 12 layers Medical PCB copy

    12 lapisan salinan PCB Medis

    Produk elektronik wis menehi kontribusi gedhe kanggo industri perawatan kesehatan minangka peralatan diagnostik, ngawasi lan terapi. Kanthi pangembangan teknologi elektronik, aplikasi medis piranti elektronik kasebut terus berkembang, dadi luwih efisien lan intensif, sing nyebabake kemungkinan anyar tanpa wates. Inti piranti medis kasebut yaiku PCB. PCB ing industri kedokteran khusus banget kanggo memenuhi kendala unik piranti medis. PCB medis uga bisa digawe saka landasan fleksibel, sing ngidini PCB bisa ditekuk sajrone digunakake, sing penting kanggo piranti medis internal lan eksternal.
  • 8 layers PCB Clone

    8 lapisan Klon PCB

    Ngenani semangat ketekunan, partisipasi lengkap ing peningkatan kualitas, terus-terusan nyedhot teknologi internasional paling anyar, ningkatake kualitas produk, nyukupi kabutuhan pelanggan, ing persaingan pasar sing galak wis ditampa kanthi apik dening para pelanggan, volume pesanan saya mundhak taun-taun .
  • EPM570 IC unlock

    EPM570 IC mbukak kunci

    Nalika ngadhepi produk teknologi tinggi, kita kudu tetep sinau kanthi semangat "nggawa prinsip". Kita kudu sinau saka teknologi canggih lan inovasi kanthi tekad, lan nggawe dhasar adhedhasar sadurunge.

    Nalika sesuai karo pasar lan fokus ing pangembangan ilmu pengetahuan lan teknologi, departemen R&D saka Shenzhen Sichi mesthi nggayuh kapercayan nggawe negara sing kuat liwat ilmu pengetahuan lan teknologi, lan terus ngatasi alangan teknis inti, kanggo ningkatake kemajuan riset ilmiah negara kita lan revitalisasi industri nasional. Sawise pirang-pirang taun suwene pembangunan, dadi panyengkuyung lan pimpinan lokalisasi industri teknologi tinggi China, lan terus-terusan nyengkuyung pangembangan China saka "digawe ing China" nganti "Manufaktur Cerdas China".
  • LPC chip decryption is successful

    Dekripsi chip LPC sukses

    Shenzhen Sichi Technology Co., LTD didegaké ing taun 2000. Kita melu 1-32 lapisan PCB kanthi cepet, pangopènan lan pangembangan aksesoris kabeh peralatan medis, peralatan kontrol otomatis, lan piranti komunikasi seluler. Kita minangka salah sawijining perusahaan sing paling kuat lan berpengaruh karo bisnis kayata layanan mandhiri saka perakitan PCB, salinan PCB, Klone PCB, retak IC, desain PCB, dekripsi IC, desain chip balik, pangolahan SMT, pabrikan PCB, produksi prototipe lan debugging.