Tata Letak PCB, Salin PCB, PCB mbalikke

Klon PCB, pabrikan PCB, pangolahan SMT,

Majelis Papan Sirkuit Cetak lan produksi massal

MCU Reverse, MCU Attack, IC Crack, IC deciphering

page_banner

Prototipe PCB

Kita ahli ing deciphering angel chip, 1-32 lapisan Klone PCB, tata letak PCB, Majelis PCB lan produksi massal.

Kita fokus kanggo ngasilake PCBA kanthi kualitas dhuwur, lan kanggo produksi massal, kita bakal menehi diskon. Kabeh PCBA duwe masa garansi setaun.

Yen sampeyan duwe PCB liyane ing ndhuwur 6 lapisan, kayata 8 lapisan, 10 lapisan, 16 lapisan, 18 lapisan, 28 lapisan, hubungi kami, kita bisa nyalin papan klon multilayer. Kita uga trampil decoding chip angel minangka PIC16F1937, PIC16F1936, PIC16F1947, PIC24FJ64, PIC24HJ64, PIC18F25, EPM240, EPM570, EPM1270, STM, LPC, R5F, MB, NEC, MC, TMS, CY8C, AT91SAM, TMP lan sapanunggalane.

 

Kapabilitas Prototipe PCB Kita:

Materia.FR4, Material Tg Dhuwur, CEM1, CEM3

Papan kenthel.0.4 ~ 5.0 mm

Cacahing lapisan.1 ~ 22 lapisan

Bobot tembaga nganti 5 Oz

min sisih bolongan rampung: 8 mil

Jembar / ruang jejak minimal: 3/3 mil

Topeng solder. Ijo, Biru, Putih, Ireng, Biru, Kuning

Legenda. Putih, Ireng, Kuning

Ukuran papan maksimal: 18 * 24 inci

Tipe rampung.1mm Emas, 1mm Perak, 1mm Timah, Emas Keras, HASL, LF HASL