Tata Letak PCB, Salin PCB, PCB mbalikke

Klon PCB, pabrikan PCB, pangolahan SMT,

Majelis Papan Sirkuit Cetak lan produksi massal

MCU Reverse, MCU Attack, IC Crack, IC deciphering

page_banner

Pabrik PCB

Kita ahli ing deciphering angel chip, 1-32 lapisan Klone PCB, tata letak PCB, Majelis PCB lan produksi massal.

Kita fokus kanggo ngasilake PCBA kanthi kualitas dhuwur, lan kanggo produksi massal, kita bakal menehi diskon. Kabeh PCBA duwe masa garansi setaun.

Yen sampeyan duwe PCB liyane ing ndhuwur 6 lapisan, kayata 8 lapisan, 10 lapisan, 16 lapisan, 18 lapisan, 28 lapisan, hubungi kami, kita bisa nyalin papan klon multilayer. Kita uga trampil decoding chip angel minangka PIC16F1937, PIC16F1936, PIC16F1947, PIC24FJ64, PIC24HJ64, PIC18F25, EPM240, EPM570, EPM1270, STM, LPC, R5F, MB, NEC, MC, TMS, CY8C, AT91SAM, TMP lan sapanunggalane.

 

Layanan profesional & paling apik yaiku kaya ing ngisor iki:

Tata letak PCB lan PCBA      

Retak IC

Dekripsi chip

Nyalin PCB lan PCBA

Klon PCB lan PCBA

Majelis PCB

Layanan mandeg PCBA OEM lan ODM

Suku cadang / panggantos / ndandani PCBA

 

Shenzhen Sichi Technology Co.LTD didegaké ing taun 2000. Kita melu 1-32 lapisan PCB kanthi cepet, pangopènan lan pangembangan aksesoris kabeh peralatan medis, peralatan kontrol otomatis, lan piranti komunikasi seluler. Kita minangka salah sawijining perusahaan sing paling kuat lan pengaruh karo bisnis kayata layanan mandhiri saka perakitan PCB, salinan PCB, Klone PCB, retak IC, desain PCB, dekripsi IC, desain chip chip, proses SMT, pabrikan PCB, produksi prototipe lan debugging.

We njupuk "Kualitas urip produk, kredit nyawa perusahaan" minangka filsafat bisnis, We adhere kanggo nyedhiyani pelanggan karo solusi teknis peringkat ndhuwur, produk lan layanan. Kita tetep kerja sama ramah karo sawetara 500 perusahaan top ing donya, lembaga riset ilmiah sing misuwur lan perguruan tinggi.