Tata Letak PCB, Salin PCB, PCB mbalikke

Klon PCB, pabrikan PCB, pangolahan SMT,

Majelis Papan Sirkuit Cetak lan produksi massal

MCU Reverse, MCU Attack, IC Crack, IC deciphering

page_banner

produk

PCB LAYOUT

katrangan cekak:


Detail Produk

Tag Produk

Rinci

Shenzhen Sichi Technology Co., LTD didegaké ing taun 2000. Kita melu 1-32 lapisan PCB kanthi cepet, pangopènan lan pangembangan aksesoris kabeh peralatan medis, peralatan kontrol otomatis, lan piranti komunikasi seluler. Kita minangka salah sawijining perusahaan sing paling kuat lan berpengaruh karo bisnis kayata layanan mandhiri saka perakitan PCB, salinan PCB, Klone PCB, retak IC, desain PCB, dekripsi IC, desain chip balik, pangolahan SMT, pabrikan PCB, produksi prototipe lan debugging.

Kita njupuk "Kualitas uripe produk, kredit dadi jiwa perusahaan" dadi filosofi bisnis, Kita kudu menehi solusi, produk lan layanan teknis peringkat paling dhuwur kanggo para pelanggan. Kita tetep kerja sama ramah karo sawetara perusahaan 500 paling dhuwur ing donya, lembaga riset ilmiah lan akademi sing misuwur.

Layanan kita:

Tata Letak PCB

Retak IC

Dekripsi chip

Nyalin PCB lan PCBA

Klon PCB lan PCBA

Majelis PCB

Layanan mandeg PCBA OEM lan ODM

Suku cadang / panggantos / ndandani PCBA

• Luwih saka 10 taun pengalaman

• Luwih saka 60 staf R lan D profesional

• Pabrik 1100sq.m skala paling gedhe lan perusahaan sing paling profesional ing lapangan iki ing China

• IC crack: kode mesin lan 2 conto chip bakal diwenehake kanggo nyoba

• Nyalin PCB / PCBA: Kasedhiya BOM, PCB lan SCH ing Protell 99SE

• Klone PCB / PCBA: kode mesin, BOM, PCB, SCH lan 2 papan sampel bakal disedhiyakake

• PCBA kita akeh digunakake ing: peralatan medis

• Piranti kontrol industri

• Aplikasi telekomunikasi:

• industri militer

• Kabeh produk elektronik

• Kasedhiya nganggo 12 baris lan kabeh mau bisa nggawe produk RoHS

• Ukuran maksimum PCB mesin SMT bisa digawe: (L) 457 x (W) 356mm

• Ukuran minimal: (L) 50 x (W) 50mm /Ukuran minimal QFP: 45 x 45mm

• Pitch: 0.3mm

• Ukuran chip paling sithik: 0201

• Mesin uga bisa nggawe komponen paket khusus BGA, CSP, LLP, lan komponen liyane

• Kapasitas total: 10 yuta chip / dina (rong shift)

• Ana 10 garis M / I (solder gelombang), telu yaiku kanggo produk RoHS lan bisa ditambah dadi pitung baris

• Komponen M / I (kayata resistor sumbu, kapasitor lan diode) bisa diowahi kanthi otomatis

• Ukuran PCB maksimum sing bisa digawe: (L) 550 x (W) 350mm

• Ukuran minimal: (L) 50 x (W) 35mm

• Kasedhiya kanthi enem baris larutan ing solusi RoHS

• Kabeh garis bisa nggawe produk cilik kayata MP3, pamuter MP4, lan telpon seluler

• Nyedhiyakake layanan turnkey lan prototipe


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita