Tata Letak PCB, Salin PCB, PCB mbalikke

Klon PCB, pabrikan PCB, pangolahan SMT,

Majelis Papan Sirkuit Cetak lan produksi massal

MCU Reverse, MCU Attack, IC Crack, IC deciphering

page_banner

Desain PCB

Yen sampeyan duwe skema utawa gambar, nanging ora duwe wektu utawa alat kanggo ngrampungake desain, kita bisa mbantu.

Ana 11 langkah kanggo proses desain PCB & aliran kerja sing kalebu ing pandhuan ngrancang pcb.

Langkah 1: Finalisasi Desain Sirkuit sampeyan

Langkah 2: Pilih Software Desain PCB

Langkah 3: Tangkap Skema Sampeyan

Langkah 4: Desain Jejak Komponen - Sawise skema rampung wektu kanggo nggambar garis fisik saben komponen. Garis kasebut minangka sing dilebokake ing pcb ing tembaga supaya komponen bisa dipasang ing papan kabel sing dicithak.

Langkah 5: Nggawe Outline PCB - Saben proyek duwe watesan sing ana gandhengane karo garis gedhe dewan. Iki kudu ditemtokake ing langkah iki amarga ana ide babagan komponen lan area sing kudu dingerteni.

Langkah 6: Aturan Desain Persiyapan - Kanthi garis gedhe pcb lan jejak pcb lengkap, saiki wayahe miwiti nyelehake. Sadurunge nyelehake sampeyan kudu nyetel aturan desain kanggo mesthekake komponen utawa jejak ora cedhak. Iki mung minangka salah sawijining conto bisa uga ana atusan aturan sing beda sing bisa ditrapake kanggo desain pcb.

Langkah 7: Komponen Selehake - Saiki waktune kanggo mindhah saben komponen menyang pcb lan miwiti gaweyan sing angel kanggo nggawe kabeh komponen kasebut pas.

Langkah 8: Lacak Rute Manual - Sampeyan kudu langsung nglacak jejak kritis. Jam. Laku. Lacak analog sensitif. Yen wis rampung, sampeyan bisa menehi menyang Langkah 9.

Langkah 9: Nggunakake Router Otomatis - Ana sawetara aturan sing kudu ditrapake kanggo nggunakake autorouter, nanging yen bakal ngirit jam yen ora sawetara dina ngambah rute.

Langkah 10: Run Design Rule Checker - Umume paket piranti lunak desain pcb duwe persiyapan pamriksa aturan desain. Gampang nglanggar aturan jarak pcb lan iki bakal nemokake kesalahan sing bakal nylametake sampeyan supaya ora entuk pcb.

Langkah 11: File Gerber Output - Sawise papan bebas kesalahan, saiki waktune ngasilake file gerber. File kasebut universal lan dibutuhake dening omah-omah pabrikan pcb kanggo nggawe papan sirkuit cetak sampeyan.

Sawise Desain PCB, kita uga bisa nggawe desain sampeyan kanthi realisasi PCB lan layanan perakitan PCB.