Tata Letak PCB, Salin PCB, PCB mbalikke

Klon PCB, pabrikan PCB, pangolahan SMT,

Majelis Papan Sirkuit Cetak lan produksi massal

MCU Reverse, MCU Attack, IC Crack, IC deciphering

page_banner

Salin PCB lan Klon PCB

Salin PCB lan Klon PCB

Shenzhen Sichi Technology Co., Ltd.didegaké ing taun 2000, perusahaan kasebut minangka perusahaan sing paling kuat lan pengaruh karo bisnis ing ngisor iki: desain PCB Multilayer, Tata Letak PCB, salinan PCB, Klone PCB, Dechipher IC, pengembangan piranti lunak, debugging prototipe lan produksi, produksi unit lan produksi massal, OEM , SMT, ODM, pengujian lan sapanunggalane. Bisa nggarap bisnis desain 1-38 lapisan PCB kanthi cepet. Kita luwih saka 100 insinyur piranti lunak lan hardware sing wis pengalaman mangertos teknologi kanggo ngrancang lan ngrancang PCB.

Apa wae papan loro-sisi, papan multilayer utawa papan frekuensi dhuwur, kita bisa nyedhiyani layanan ing ngisor iki: salinan PCB, PCB ganti, desain diagram skema, tata letak PCB, nggawe dhaptar BOM, manufaktur prototipe (kalebu debugging), proses batch rampung produk, dhukungan teknis, jaminan kualitas produksi PCB, miturut syarat para pelanggan. Mula, iki bakal ngirit biaya pangembangan lan desain gambar, lan ing wektu sing suwe, bakal mbantu ngrampungake barang-barang kasebut: Tuku komponen sing langka, ngganti piranti kanthi fungsi sing kompatibel, desain kanggo sumber sinyal lan bingkai pengujian lsp. .

Kita nyedhiyakake produk bermutu kanthi layanan sing murah, murah. Muga-muga bisa ngubungi macem-macem, kontak frekuensi tinggi lan pangembangan bareng karo sampeyan!

pcb