Tata Letak PCB, Salin PCB, PCB mbalikke

Klon PCB, pabrikan PCB, pangolahan SMT,

Majelis Papan Sirkuit Cetak lan produksi massal

MCU Reverse, MCU Attack, IC Crack, IC deciphering

page_banner

produk

PCB-Majelis

katrangan cekak:

PCB wis digunakake ing produksi produk elektronik. Tanpa PCB, ora bakal ana pangembangan industri informasi elektronik modern kanthi cepet


Detail Produk

Tag Produk

Layanan kita

(1) Produksi sing efisien:

 PCB bisa nyadari sambungan listrik ing macem-macem komponen ing sirkuit, tinimbang kabel sing rumit, nyuda beban kerja kabel kanthi cara tradisional, lan nyederhanakake welding, assembling lan debugging produk elektronik.

 (2) Keandalan lan miniaturisasi:

 Volume produk elektronik suda, biaya produk saya suda, lan keandalan lan kualitas produk peralatan elektronik saya apik.

 (3) Standarisasi produksi:

 Iki duwe interchangeability unit produk sing apik. Bisa nganggo desain standar, sing kondusif kanggo mekanisasi las lan otomatisasi produksi, lan nambah efisiensi produksi.

 (4) Pangopènan lan interchangeability sing apik:

 Komponen peralatan kasebut nduweni sifat mekanik lan listrik sing apik, saengga peralatan elektronik bisa nyadari produksi jalur perakitan, lan kabeh papan sirkuit cetak sawise dirakit lan debugging bisa digunakake minangka suku cadang, sing cocog kanggo ijol-ijolan lan pangopènan kabeh produk.

 

 Amarga patang kaluwihan ing ndhuwur PCB, PCB wis akeh digunakake ing produksi produk elektronik. Tanpa PCB, ora bakal ana pangembangan industri informasi elektronik modern kanthi cepet. Teknologi Jingbang uga bakal terus ningkatake proses manufaktur kanggo nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan.

Tata Letak PCB

Retak IC

Dekripsi chip

Nyalin PCB lan PCBA

Klon PCB lan PCBA

Majelis PCB

Layanan mandeg PCBA OEM lan ODM

Suku cadang / panggantos / ndandani PCBA

• Luwih saka 10 taun pengalaman

• Luwih saka 60 staf R lan D profesional

• Pabrik 1100sq.m skala paling gedhe lan perusahaan sing paling profesional ing lapangan iki ing China

• IC crack: kode mesin lan 2 conto chip bakal diwenehake kanggo nyoba

• Nyalin PCB / PCBA: Kasedhiya BOM, PCB lan SCH ing Protell 99SE

• Klone PCB / PCBA: kode mesin, BOM, PCB, SCH lan 2 papan sampel bakal disedhiyakake

• PCBA kita akeh digunakake ing: peralatan medis

• Piranti kontrol industri

• Aplikasi telekomunikasi:

• industri militer

• Kabeh produk elektronik

• Kasedhiya nganggo 12 baris lan kabeh mau bisa nggawe produk RoHS

• Ukuran maksimum PCB mesin SMT bisa digawe: (L) 457 x (W) 356mm

• Ukuran minimal: (L) 50 x (W) 50mm /Ukuran minimal QFP: 45 x 45mm

• Pitch: 0.3mm

• Ukuran chip paling sithik: 0201

• Mesin uga bisa nggawe komponen paket khusus BGA, CSP, LLP, lan komponen liyane

• Kapasitas total: 10 yuta chip / dina (rong shift)

• Ana 10 garis M / I (solder gelombang), telu yaiku kanggo produk RoHS lan bisa ditambah dadi pitung baris

• Komponen M / I (kayata resistor sumbu, kapasitor lan diode) bisa diowahi kanthi otomatis

• Ukuran PCB maksimum sing bisa digawe: (L) 550 x (W) 350mm

• Ukuran minimal: (L) 50 x (W) 35mm

• Kasedhiya kanthi enem baris larutan ing solusi RoHS

• Kabeh garis bisa nggawe produk cilik kayata MP3, pamuter MP4, lan telpon seluler

• Nyedhiyakake layanan turnkey lan prototipe


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita