PCB Layout, PCB Copy, PCB mbalikke

Klon PCB, fabrikasi PCB, pangolahan SMT,

Majelis Papan Sirkuit Cetak lan produksi massal

MCU Reverse, MCU Attack, IC Crack, IC deciphering

page_banner

warta

  • Dekripsi chip mobil mabur

    Kita bisa ndeleng sawetara adegan mobil sing dadi pesawat utawa speedboat ing sawetara film fiksi ilmiah. Apik banget. Senajan mobil mabur ing urip nyata ora bisa duwe fungsi bebas ngoper formulir kaya ing film, mobil mabur wis ora ngimpi maneh. Mobil mabur wis dadi kasunyatan ...
    Waca liyane
  • Saka produk imitasi nganti dekripsi lan upgrade MCU

    Wiwit crackdown ing pasar mesin Shenzhen Huaqiangbei Shanzhai, bisnis Cina wis dadi luwih weruh pentinge desain produk lan pengalaman konsumen ing pasar domestik. Sadurungé, perusahaan sing mung nindakake tiruan wujud produk lan mbingungake palsu karo ...
    Waca liyane
  • Dekripsi IC nguatake inovasi independen lan ngupayakake global

    Kanthi intensifikasi globalisasi, luwih akeh perusahaan multinasional mlebu ing China kanggo nggedhekake skala global, produk monopoli luwih sithik, lan ruang bathi dekripsi IC uga nyusut. Dekripsi IC asale saka tiruan produk sing larang lan ...
    Waca liyane
  • Dekripsi chip kualitas padhet langkah demi langkah inovasi

    Ing tampilan perusahaan dekripsi chip, China dikenal minangka "pabrik donya", nanging ora bisa mikir yen iku uga daya manufaktur. Amarga kahanan nasional khusus, China wis njupuk path wutah ekstensif menang dening jumlahe luwih saka 30 taun, lan wis banget ...
    Waca liyane
  • Kemampuan inovasi dekripsi chip njupuk kesempatan kanggo tuwuh inovasi sekunder

    Amarga akeh wong duwe salah pangerten babagan dekripsi chip, saiki kanthi pangembangan terus-terusan lan pendalaman industri dekripsi, konsep dekripsi chip wis ditambah ing jarak sing luwih akeh, lan replikasi lan kloning chip sing prasaja wis ditinggalake. Sanajan dekripsi chip ...
    Waca liyane
  • Nilai apa sing disalin kanggo pangguna?

    Ana sing nate nggawe hipotesis kaya ngono: yen riset komputer notebook mbutuhake rong taun, lan butuh rong taun kanggo mlebu riset sawise riset ing luar negeri, mula kita mung bisa ngedol notebook asing sajrone rong taun iki. Kanthi cara iki, ora mung notebook kita dhewe sing telat patang taun ...
    Waca liyane
  • Carane milih Papan tengen nalika Nyalin PCB

    Kepiye cara milih papan PCB kanthi bener nalika nyalin papan PCB? Nalika milih Papan PCB, kita kudu serangan imbangan antarane syarat desain ketemu, produksi massal lan biaya. Keperluan desain kalebu bagean listrik lan mekanik. Masalah materi iki biasane penting nalika ngrancang ver...
    Waca liyane
  • Kita ora bisa nindakake tanpa produk elektronik, uga ora bisa tanpa papan salinan PCB

    Saiki takon industri endi sing duwe apresiasi paling cepet. Iku industri elektronik. Aku percaya yen teknologi elektronik ora bakal diilangi ing pirang-pirang taun sabanjure. Nanging, industri elektronik saiki kebak bakat. Yen sampeyan pengin nggawe cara ing jajaran kewirausahaan, sampeyan ...
    Waca liyane
  • Teknologi dhuwur ora bisa kantun terusan kloning salinan PCB Apa teknologi kloning salinan PCB?

    Dadi-disebut PCB salinan kloning, uga dikenal minangka salinan papan sirkuit, nuduhake analisis mbalikke saka papan sirkuit kanthi nggunakake mbalikke R & D technical liya ing premis produk elektronik ana lan Papan sirkuit, lan 1:1 pemugaran saka File PCB, file Bill of Material (BOM), ...
    Waca liyane
  • Nuduhake 5 cara nyalin lan mbongkar sirkuit terpadu PCB

    Ing proses nyalin PCB, perlu kanggo pamisah papan sirkuit, mbusak sirkuit terpadu lan komponen liyane, nggawe dhaptar BOM, lan mindai lan nyalin papan gundhul PCB pamisah. Mulane, ing proses iki, uga dadi topik penting kanggo mbongkar sirkuit terpadu kanthi bener ...
    Waca liyane
  • PCB lempitan saka skills desain PCB

    1. Preparation sadurunge desain sadurunge desain, kita kudu mikir lan nemtokake strategi desain, supaya bisa nuntun pilihan saka komponen, proses pilihan lan kontrol biaya produksi Papan sirkuit. Ing babagan Si, perlu kanggo nindakake riset luwih dhisik kanggo mbentuk perencanaan utawa ...
    Waca liyane
  • Pay manungsa waé kanggo EMI lan emc-1 ing desain PCB

    Keperluan anti-interferensi kudu dipikirake lan dipenuhi. Ana telung unsur dhasar interferensi: (1) Sumber interferensi nuduhake unsur, peralatan utawa interferensi ngasilake sinyal, sing diterangake ing basa matematika kaya ing ngisor iki: Du / DT, di / DT Ground ground T...
    Waca liyane