Tata Letak PCB, Salin PCB, PCB mbalikke

Klon PCB, pabrikan PCB, pangolahan SMT,

Majelis Papan Sirkuit Cetak lan produksi massal

MCU Reverse, MCU Attack, IC Crack, IC deciphering

page_banner

Piranti Lunak Pangembangan

Piranti Lunak Pangembangan

Shenzhen Sichi Technology Co., Ltd.  fokus ing konsumen, industri lan pasar liyane, nyedhiyakake sirkuit integral profesional, solusi produk lan dhukungan teknis. localize software DOS, Modifying software DOS, Deciphers DOS software, Deciphers dongle, Deciphers of Industrial Personal Computer, Modifying software of Industrial Personal Computer, localize software of Industrial Personal Computer. Kita kenal karo VB, VC, Delphi, C #, Java / J2me, C, C ++, SQL Server, Oracle, NET, PHP, ASP lan liya-liyane.

1. Kita nyukupi kabutuhan khusus pelanggan (kasus karo piranti lunak khusus), kanggo nyukupi kebutuhan sing dirasakake.

2. Kita ketemu sawetara pangguna potensial (kasus karo piranti lunak komersial lan open source), utawa kanggo panggunaan pribadi (ilmuwan eGA bisa uga kudu nulis piranti lunak kanggo ngotomatisasi tugas biasa).

3. Pangembangan piranti lunak sing dipasang. Iki minangka pangembangan piranti lunak semat kayata digunakake kanggo ngontrol produk konsumen.

Nanggapi kabutuhan pelanggan lan pasar kanthi cepet, nyedhiyakake produk berkualitas tinggi lan layanan teknis lengkap. Wenehi perhatian marang kabutuhan pelanggan, pangembangan teknologi utama, tekad kanggo nggawe inovasi, lan dadi langkah sabanjure.