Tata Letak PCB, Salin PCB, PCB mbalikke

Klon PCB, pabrikan PCB, pangolahan SMT,

Majelis Papan Sirkuit Cetak lan produksi massal

MCU Reverse, MCU Attack, IC Crack, IC deciphering

page_banner

Pangembangan Program Chip

Pangembangan Program Chip

Shenzhen Sichi Technology Co., Ltd.fokus ing pangembangan piranti lunak, lokalisasi perangkat lunak DOS, Modifikasi piranti lunak DOS, piranti lunak Deciphers DOS, Deciphers dongle, Deciphers software of Industrial Personal Computer, Modifying software of Industrial Personal Computer, localize software of Industrial Personal Computer. Kita kenal karo VB, VC, Delphi, C #, Java / J2me, C, C ++, SQL Server, Oracle, NET, PHP, ASP lan liya-liyane.

1. Kita nyukupi kabutuhan khusus pelanggan (kasus karo piranti lunak khusus), kanggo nyukupi kebutuhan sing dirasakake.

2. Kita nemokake sawetara pangguna potensial (kasus karo piranti lunak komersial lan open source), utawa kanggo panggunaan pribadi (ilmuwan eGA bisa uga kudu nulis piranti lunak kanggo ngotomatisasi tugas biasa).

3. Pangembangan piranti lunak semat. Iki minangka pangembangan piranti lunak semat kayata digunakake kanggo ngontrol produk konsumen.