Tata Letak PCB, Salin PCB, PCB mbalikke

Klon PCB, pabrikan PCB, pangolahan SMT,

Majelis Papan Sirkuit Cetak lan produksi massal

MCU Reverse, MCU Attack, IC Crack, IC deciphering

page_banner

ARM MCU CRACK

1. AT91SAM (Atmel)

AT91SAM (Mikrokontroler ATMS Smart ARM adhedhasar AT91SAM) kalebu kulawarga chip Atmel adhedhasar mikroprosesor RISC 32-bit saka ARM.

2. STM10F & STM32F (ST)

STM32F - MCU Cortex ARM 32-bit. STM32F minangka pondasi kulawarga STM32. Seri STM32F nyedhiyakake produk imbang sing sampurna kanggo aplikasi sing ora mbutuhake daya sithik. Dheweke nggabungake kinerja dhuwur karo periferal kelas siji lan operasi tegangan rendah, daya rendah. Dheweke nawakake integrasi maksimal kanthi rega sing bisa diakses kanthi arsitektur sederhana lan alat sing gampang digunakake. Kanthi papat garis, produk STM32F target macem-macem aplikasi ing pasar industri, medis lan konsumen.

3. LPC21 (NXP)

Retak mbukak kunci dhaptar IC Mcu:

Retak mbukak kunci kode 8051 mcu;

Mbukak kunci crack CPLD;

Klone PCB;

Mcu mbukak kunci;

Piranti kunci mbukak kunci laptop;

DSP chip mbukak kunci;

Retak MCU microchip;

Retakan seri MCEL MCU;

Dekripsi Chip Cypress;

Retak IC Freescale;

Mbukak kunci Silicon IC;

Ekstraksi Kode TI TI;

Retak NXP Mcu;

Samsung chip retak;

Ekstraksi Kode IC Altera;

Ekstraksi Kode MCU Dallas;

Holtek IC Retak;

STC MCU IC mbukak kunci;

SyncMOS MCU Retak;

Serangan IC Winbond;

Ekstraksi Kode ST MCU;