Tata Letak PCB, Salin PCB, PCB mbalikke

Klon PCB, pabrikan PCB, pangolahan SMT,

Majelis Papan Sirkuit Cetak lan produksi massal

MCU Reverse, MCU Attack, IC Crack, IC deciphering

page_banner

produk

12 lapisan salinan PCB

katrangan cekak:

PCB uga digunakake ing pabrik, pabrik lan pabrik ing sacedhake. Industri kasebut duwe peralatan mekanik kanthi daya dhuwur, sing didhukung karo sirkuit kerja sing mbutuhake tenaga saiki. Kanggo tujuan iki, lapisan tembaga sing kandel ditutupi ing sisih ndhuwur PCB, sing ora beda karo PCB elektronik sing kompleks, saiki duwe nganti 100 ampere. Iki penting banget kanggo aplikasi kayata las busur, drive motor servo gedhe, pangisi daya baterai timbal-asam, industri militer lan ambigu katun klambi.


Detail Produk

Tag Produk

Layanan kita

Tata Letak PCB

Retak IC

Dekripsi chip

Nyalin PCB lan PCBA

Klon PCB lan PCBA

Majelis PCB

Layanan mandeg PCBA OEM lan ODM

Suku cadang / panggantos / ndandani PCBA

• Luwih saka 10 taun pengalaman

• Luwih saka 60 staf R lan D profesional

• Pabrik 1100sq.m skala paling gedhe lan perusahaan sing paling profesional ing lapangan iki ing China

• IC crack: kode mesin lan 2 conto chip bakal diwenehake kanggo nyoba

• Nyalin PCB / PCBA: Kasedhiya BOM, PCB lan SCH ing Protell 99SE

• Klone PCB / PCBA: kode mesin, BOM, PCB, SCH lan 2 papan sampel bakal disedhiyakake

• PCBA kita akeh digunakake ing: peralatan medis

• Piranti kontrol industri

• Aplikasi telekomunikasi:

• industri militer

• Kabeh produk elektronik

• Kasedhiya nganggo 12 baris lan kabeh mau bisa nggawe produk RoHS

• Ukuran maksimum PCB mesin SMT bisa digawe: (L) 457 x (W) 356mm

• Ukuran minimal: (L) 50 x (W) 50mm /Ukuran minimal QFP: 45 x 45mm

• Pitch: 0.3mm

• Ukuran chip paling sithik: 0201

• Mesin uga bisa nggawe komponen paket khusus BGA, CSP, LLP, lan komponen liyane

• Kapasitas total: 10 yuta chip / dina (rong shift)

• Ana 10 garis M / I (solder gelombang), telu yaiku kanggo produk RoHS lan bisa ditambah dadi pitung baris

• Komponen M / I (kayata resistor sumbu, kapasitor lan diode) bisa diowahi kanthi otomatis

• Ukuran PCB maksimum sing bisa digawe: (L) 550 x (W) 350mm

• Ukuran minimal: (L) 50 x (W) 35mm

• Kasedhiya kanthi enem baris larutan ing solusi RoHS

• Kabeh garis bisa nggawe produk cilik kayata MP3, pamuter MP4, lan telpon seluler

• Nyedhiyakake layanan turnkey lan prototipe


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita