banner01
banner02
banner03

Shenzhen Sichi Technology Co., LTD didegaké ing taun 2000. Kita melu 1-32 lapisan PCB kanthi cepet, pangopènan lan pangembangan aksesoris kabeh peralatan medis, peralatan kontrol otomatis, lan piranti komunikasi seluler. Kita minangka salah sawijining perusahaan sing paling kuat lan berpengaruh karo bisnis kayata layanan mandhiri saka perakitan PCB, salinan PCB, Klone PCB, retak IC, desain PCB, dekripsi IC, desain chip balik, pangolahan SMT, pabrikan PCB, produksi prototipe lan debugging…

Kita nyedhiyakake prototipe turn-cepet, perakitan PCB kanthi volume lan produksi kanthi permukaan-mount (SMT), through-hole (THT) lan komponen campuran. We offer turn-key (kirim file Gerber lan BOM), kiriman (sampeyan nyedhiyakake kabeh bagean) lan macem-macem opsi tuku komponen kanggo mbantu nyuda biaya lan ngenteni wektu. Layanan prototyping kanthi cepet bisa nglumpukake papan sajrone 24 jam. Kita bisa ngatasi jumlah sithik uga produksi volume. Kabeh layanan kanthi rega sing kompetitif lan jaminan kepuasan 100%…

Shenzhen Sichi Technology Co., LTD duwe luwih saka 100 piranti lunak lan insinyur perangkat keras sing ahli ahli kanggo dekripsi chip, IC Crack, MCU unlock, analisis balik IC / Code ASM, chip burnish lan identifikasi model, kloning PCB lan produksi massal. Kita duwe kauntungan rega lan tingkat sukses sing nggegirisi, trampil ing peralatan medis lan kesehatan, peralatan kontrol industri, papan game lan sapanunggalane. Pengalaman sugih kanggo dekripsi chip, kualitas lan rega dijamin. Kita bisa menehi dhukungan teknis elektronik sing relevan supaya para pelanggan bisa yakin manawa nindakake produk sing apik. Kita mesthi njelajah wong liya ora bisa nggayuh bidang teknologi, lan terus ningkatake atribut layanan teknologi, kanggo mbantu luwih akeh wong ngimpi impene kaya ing jangka pendek ...

Yen sampeyan duwe skema utawa gambar, nanging ora duwe wektu utawa alat kanggo ngrampungake desain, kita bisa mbantu. Ana 11 langkah kanggo proses desain PCB & aliran kerja sing kalebu ing pandhuan ngrancang pcb. Langkah1: Finalisasi Desain Sirkuit sampeyan. Step2: Pilih Software Desain PCB. Step3: Capture Skema Sampeyan. Langkah4: Tapak Komponen Desain - Sawise skema rampung wektu kanggo nggambar garis fisik saben komponen. Pratelan kasebut minangka apa sing dilebokake ing pcb ing tembaga supaya komponen bisa dipasang ing papan kabel cetak…

Kita trampil ngrancang chip angel, klon PCB 1-32 lapisan, tata letak PCB, Majelis PCB lan produksi massal. Kita fokus kanggo ngasilake PCBA sing berkualitas tinggi, lan kanggo produksi massal, kita bakal menehi diskon. Kabeh PCBA duwe masa garansi setaun. Yen sampeyan duwe PCB liyane ing ndhuwur 6 lapisan, kayata 8 lapisan, 10 lapisan, 16 lapisan, 18 lapisan, 28 lapisan, hubungi kami, kita bisa nyalin papan klon multilayer. Kita uga trampil decoding chip angel minangka PIC16F1937, PIC16F1936, PIC16F1947, PIC24FJ64, PIC24HJ64, PIC18F25, EPM240, EPM570, EPM1270, STM, LPC, R5F, MB, NEC, MC, TMS, CY8C, AT91SAM, TMP

Kita trampil ngrancang chip angel, klon PCB 1-32 lapisan, tata letak PCB, Majelis PCB lan produksi massal. Kita fokus kanggo ngasilake PCBA sing berkualitas tinggi, lan kanggo produksi massal, kita bakal menehi diskon. Kabeh PCBA duwe masa garansi setaun. Yen sampeyan duwe PCB liyane ing ndhuwur 6 lapisan, kayata 8 lapisan, 10 lapisan, 16 lapisan, 18 lapisan, 28 lapisan, hubungi kami, kita bisa nyalin papan klon multilayer. Kita uga trampil ing…


layanan kita

IC Crack, MCU unlock, analisis mbalikke IC / Kode ASM ...

  • one-stop services of PCB Assembly, PCB copy, PCB clone, IC Crack, PCB design, IC decryption, chip reverse design, SMT processing...

    Apa sing kita lakoni

    layanan mandeg Majelis PCB, salinan PCB, Klone PCB, IC Retak, desain PCB, dekripsi IC, desain chip balik, pangolahan SMT ...

  • We have a shocking price advantage and success rate. Proficient in medical and health equipment, industrial control equipment and game boards clone...

    Napa Pilih Kita

    Kita duwe kauntungan rega lan tingkat sukses sing nggegirisi. Mahir ing peralatan medis lan kesehatan, klone kontrol industri lan klon game ...

  • We always explore others can't reach areas of technology, and constantly improve our technology service attributes, to help more people realize their riches dream in short-term.

    Strategi Kita

    Kita mesthi njelajah wong liya ora bisa nggayuh bidang teknologi, lan terus ningkatake atribut layanan teknologi, kanggo mbantu luwih akeh wong ngimpi kekayaan ing jangka pendek.

babagan kita

Shenzhen Sichi Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 2000. Iki minangka perusahaan sing paling kuat lan pengaruh karo bisnis ing ngisor iki: layanan mandeg Majelis PCB, salinan PCB, Klone PCB, IC Crack, desain PCB, dekripsi IC, chip desain mbalikke, pangolahan SMT, pabrikan PCB, produksi prototipe lan debugging. Kita ahli ing 1-38 lapisan PCB kanthi cepet, pangopènan lan pangembangan aksesoris kabeh peralatan medis, lan peralatan kontrol otomatis, lan piranti komunikasi seluler.

ndeleng liyane