Tata Letak PCB, Salin PCB, PCB mbalikke

Klon PCB, pabrikan PCB, pangolahan SMT,

Majelis Papan Sirkuit Cetak lan produksi massal

MCU Reverse, MCU Attack, IC Crack, IC deciphering

banner-112
banner-eer
banner03

Shenzhen Sichi Technology Co. LTD didegaké ing taun 2000. Kita melu 1-32 lapisan PCB kanthi cepet, pangopènan lan pangembangan aksesoris kabeh peralatan medis, peralatan kontrol otomatis, piranti komunikasi seluler lan sapanunggalane. Kita minangka salah sawijining perusahaan sing paling kuat lan berpengaruh karo bisnis kayata layanan mandhiri saka perakitan PCB, salinan PCB, Klone PCB, retak IC, desain PCB, dekripsi IC, desain chip balik, pangolahan SMT, pabrikan PCB, produksi prototipe lan debugging.

  • Klon PCB >>

    Shenzhen Sichi Technology Co. LTD didegaké ing taun 2000. Kita melu 1-32 lapisan PCB kanthi cepet, pangopènan lan pangembangan aksesoris kabeh peralatan medis, peralatan kontrol otomatis, lan piranti komunikasi seluler. Kita minangka salah sawijining perusahaan sing paling kuat lan berpengaruh karo bisnis kayata layanan mandhiri saka perakitan PCB, salinan PCB, Klone PCB, retak IC, desain PCB, dekripsi IC, desain chip balik, pangolahan SMT, pabrikan PCB, produksi prototipe lan debugging.

  • Majelis PCB >>

    Kita nyedhiyakake prototipe turn-cepet, perakitan PCB kanthi volume lan produksi kanthi permukaan-mount (SMT), through-hole (THT) lan komponen campuran. We offer turn-key (kirim file Gerber lan BOM), kiriman (sampeyan nyedhiyakake kabeh bagean) lan macem-macem opsi tuku komponen kanggo mbantu nyuda biaya lan ngenteni wektu. Layanan prototyping kanthi cepet bisa nglumpukake papan sajrone 24 jam. Kita bisa ngatasi jumlah sithik uga produksi volume. Kabeh layanan kanthi rega sing kompetitif lan jaminan kepuasan 100%.

  • Ekstraksi Kode Chip >>

    Shenzhen Sichi Technology Co., LTD. Duwe luwih saka 100 insinyur piranti lunak lan perangkat keras sing ahli ahli kanggo dekripsi chip, IC Crack, mbukak kunci MCU, analisis balik IC / Kode ASM, chip burnish lan identifikasi model, kloning PCB lan produksi massal. duwe kalodhangan rega sing nggegirisi lan tingkat sukses, ahli ing peralatan medis lan kesehatan, peralatan kontrol industri, papan permainan lan sapanunggalane. Pengalaman sugih kanggo dekripsi chip, kualitas lan rega dijamin. Kita bisa nyedhiyakake dhukungan teknis elektronik sing relevan supaya para pelanggan bisa yakin sing nggawe produk sing apik. Kita mesthi njelajah wong liya ora bisa nggayuh bidang teknologi, lan terus ningkatake atribut layanan teknologi, kanggo mbantu luwih akeh wong ngerteni kekayaan kaya impen jangka pendek…

  • Desain PCB >>

    Yen sampeyan duwe skema utawa gambar, nanging ora duwe wektu utawa alat kanggo ngrampungake desain, kita bisa mbantu.

    Ana 11 langkah kanggo proses desain PCB & aliran kerja sing kalebu ing pandhuan ngrancang pcb.

    Langkah 1: Pungkasi Desain Sirkuit sampeyan

    Langkah 2: Pilih Software Desain PCB

    Langkah 3: Nangkep Skema Sampeyan

    Langkah 4: Jejak Komponen Desain - Sawise skema rampung wektu kanggo nggambar garis fisik saben komponen. Pratelan kasebut minangka apa sing dilebokake ing pcb ing tembaga supaya komponen bisa dipasang ing papan kabel sing dicithak.

  • Pabrik PCB >>

    Kita ahli ing deciphering angel chip, 1-32 lapisan Klone PCB, tata letak PCB, Majelis PCB lan produksi massal.

    Kita fokus kanggo ngasilake PCBA sing berkualitas tinggi, lan kanggo produksi massal, kita bakal menehi diskon. Kabeh PCBA duwe masa garansi setaun.

    Yen sampeyan duwe PCB liyane ing ndhuwur 6 lapisan, kayata 8 lapisan, 10 lapisan, 16 lapisan, 18 lapisan, 28 lapisan, hubungi kami, kita bisa nyalin papan klon multilayer. Kita uga trampil decoding chip angel minangka PIC16F1937, PIC16F1936, PIC16F1947, PIC24FJ64, PIC24HJ64, PIC18F25, EPM240, EPM570, EPM1270, STM, LPC, R5F, MB, NEC, MC, TMS, CY8C, AT91SAM, TMP.

  • Pengembangan Program Chip >>

    Shenzhen Sichi Technology Co., Ltd.fokus ing pangembangan piranti lunak, lokalisasi perangkat lunak DOS, Modifikasi piranti lunak DOS, piranti lunak Deciphers DOS, Deciphers dongle, Deciphers software of Industrial Personal Computer, Modifying software of Industrial Personal Computer, localize software of Industrial Personal Computer. Kita kenal karo VB, VC, Delphi, C #, Java / J2me, C, C ++, SQL Server, Oracle, NET, PHP, ASP lan liya-liyane.